Project Description

1nP Logo
sdg-16-copywriter-verkiezingen

CitizenLab

CitizenLab is een online participatieplatform voor steden, gemeenten en organisaties. De missie van CitizenLab is lokale democratieën te versterken. Dat doen ze door burgers te betrekken bij besluitvorming. Hierover schreef ik cases en (SEO) webpagina’s, ter inspiratie voor beleidsmakers en beleidsmedewerkers. Ook vertaalde ik blogs die geschreven worden door Engelstalige collega’s.

SDG 16 (Vrede, justitie en sterke publieke diensten): CitizenLab richt zicht specifiek op SDG-subdoel 16.7: het garanderen van ontvankelijke, inclusieve, participatieve en representatieve besluitvorming op alle niveaus. Het platform wordt elke dag verbeterd, zodat beleidsmedewerkers nog meer waarde uit burgerparticipatie kunnen halen. Met mijn artikelen help ik het bereik van CitizenLab te vergroten.

Klant CitizenLab (burgerparticipatieplatform)
Functie Copywriter (freelance)
Jaar 2021 – 2022
Website https://www.citizenlab.co/nl-nl

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP