Project Description

1nP Logo
sdg-3-copywriting-communicatieadvies

Traject 58

Jeugdzorginstelling Traject 58 scoort goed omdat de aanpak anders is dan wat in de jeugdzorg gebruikelijk is. Tegelijkertijd levert dat een probleem op voor de organisatie. Bestuurders, verwijzers en andere professionals durven namelijk niet zomaar te kiezen voor de langlopende en kostbare aanpak van Traject 58. De jeugdzorginstelling vraagt mij om hun verhaal duidelijker op te schrijven. Hiervoor interviewde beleidsmedewerkers, gedragswetenschappers, trajectbegeleiders, ouderen en jongeren. Het resultaat is een nieuwe site met duidelijkere pagina’s voor zowel jongeren en ouderen als jeugdzorgmedewerkers en andere professionals. Ik heb ook het CMS vervangen en versimpeld, zodat ze in de toekomst zelf updates kunnen doorvoeren.

SDG 3 (Goede gezondheid en welzijn): Je kunt jeugdzorginstellingen onder verschillende SDG’s scharen, zoals SDG 4 (kwaliteitssonderwijs) en SDG 10 (ongelijkheid verminderen). De link met zorg en SDG 3 is natuurlijk ook vanzelfsprekend.

Klant Traject 58 (jeugdzorginstelling)
Functie Copywriter, communicatieadviseur (freelance)
Jaar 2020
Website https://www.traject58.nl/

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP