Project Description

Van Lanschot Kempen Logo
Van Lanschot Kempen Logo

Van Lanschot Kempen

Driemaal is drie keer scheepsrecht? Voor Van Lanschot Kempen doe en deed ik drie verschillende interimklussen. Bij de huidige klus werk ik als corporate communicatiemedewerker. Daarvoor hielp ik in klussen met de lancering van een nieuw intranet en bij de lancering van de nieuwe werken-bij website. Centraal bij alle klussen staat het (her)schrijven en optimaliseren van content.

SDG 17 (Partnerschap om doelen te bereiken): Mijn opdrachten bij Van Lanschot Kempen hebben geen rechtstreekse link met SDG-doelstellingen. Omdat Van Lanschot Kempen actief beleid voert op diverse SDG’s, reken ik deze opdracht onder SDG 17.

Klant Van Lanschot Kempen
Functie Communicatiemedewerker (a.i.)
Jaar 2018, 2019, 2020
Website http://www.vanlanschotkempen.com/

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP