Advies voor het bereiken van jongeren, ouders én professionals

Bij communicatieadvies hoort soms ook het opnieuw inrichten van een website. Dat deed ik voor Traject 58. Deze jeugdzorginstelling biedt jongeren intensieve trajecten om te leren in binnen- en buitenland. Tijdens deze woon- en leertrajecten krijgen jongeren weer grip op hun leven, dankzij een waardevolle dagbesteding, intensieve begeleiding en een rustige omgeving.

Traject 58 vroeg mij om advies voor het structureren van hun verhaal en aanpak. Want hoe maak je een duidelijke site voor drie verschillende doelgroepen, namelijk jongeren, ouderen én professionals? Voor mijn advies over en de realisatie van de nieuwe site interviewde ik gedragswetenschappers en trajectbegeleiders, en natuurlijk ook jongeren en hun ouders. Ik bedacht een nieuwe sitestructuur, schreef de teksten en liet de site uiteindelijk bouwen door een ander bureau.

Bekijk het eindresultaat op de website van Traject 58. En lees vooral over hun bijzondere aanpak!

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP