In 2021 dook ik voor een opdracht in de wereld van datacenters voor telecomaanbieder DELTA Fiber. Hieronder vind je een sneak peek van het interview dat ik afnam.

DELTA Fiber vergroent datacenters in Zeeland

In Zeeland gebruiken we ongeveer twintig datacenters, waarvan twee grote in Goes en Middelburg. Barend de Lange is manager datacenters en hij praat je bij over hoe zijn team werkt aan verduurzaming. 

Duurzaam afkoelen

De wereld van datacenters is een wereld vol loeiende computers, kleurrijke kabeltjes en knipperende lampjes. Manshoog, meterslang en verdieping op verdieping. Samen vormen de computers de servers waarop het internet draait. Barend: “Als je een website bezoekt of iets opslaat in de cloud, dan download je die gegevens via een server.”

Lees dit interview verder op de website van DELTA

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP