ZonnepanelenDelen is een opdachtgever die perfect bij mij past. Voor dit duurzame financieringsplatform werkte ik aan twee opdrachten. In 2018 schreef ik mee aan whitepapers en in 2021 werkte ik een maand op de marketingafdeling.

Case: Financiering zonnedaken bij sportcentra (2326 zonnepanelen)

Tijdens de tennis-boom in de jaren ’80 en ’90 schoten de particuliere tennishallen uit de grond. Een daarvan was Sportcentrum de Kloek. Dertig jaar later zijn de meeste hallen alweer verdwenen, maar ‘De Kloek’ blijft als gezond bedrijf overeind. Daarbij speelt de stabiele inkomstenstroom van zonnepanelen een rol. Voor de installatie en financiering werkte Sportcentrum de Kloek samen met DenG Solar en ZonnepanelenDelen. “Ik raad het iedereen aan.”

Aan het woord is Vincent van Gelderen, mede-eigenaar van Sportcentrum de Kloek en de nabijgelegen SportClub West-Friesland. In 1984 kwam De Kloek in handen van zijn ouders, in 1992 namen Vincent en zijn broer Eddo het stokje over.

Dat is hard werken. “Multifunctionele sportcentra zijn vaak hoofdpijndossiers”, legt Van Gelderen uit. “Je moet concurreren met gesubsidieerde centra van gemeentes en het is een uitdaging om de bezetting hoog te houden. Daarom hebben we ons aanbod verbreed met squash, indoor skiën en fitness. Daarnaast geven onze tennistrainers les op zo’n dertig tennisparken.”

Lees verder op ZonnepanelenDelen.nl.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP