Ik neem je graag mee naar de verschillende opdrachten die ik heb uitgevoerd, van blogs tot interviews. Dit interview schreef ik voor Jong Management, de netwerkvereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar.

 

Herstelbeleid na de coronacrisis: aan tafel komen bij de Kamer en het kabinet

“Jongeren, kom met constructieve ideeën voor de coronasamenleving”, zei Mark Rutte. En ideeën heeft onze generatie in overvloed. Een van de belangrijkste manieren om ons te laten horen is via de jongerentak van de Sociaal-Economische Raad: het SER Jongerenplatform. SER-voorzitter Mariëtte Hamer en lid van het jongerenplatform Alwin Snel vertellen je hoe hun advies tot stand komt en hoe zij de regering helpen met oplossingen.

Lees hier verder.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP