Voor het duurzame platform ZonnepanelenDelen werkte ik aan twee opdrachten. In 2018 schreef ik mee aan whitepapers en in 2021 werkte ik parttime een maand op de marketingafdeling. Hieronder staat een van de blogs die ik schreef.

Het effect van de gasprijs op je rendement van zonnedelen

Je hebt vast al gelezen dat de gasprijs door het dak gaat. Zo was de prijs voor gas in oktober 2021 maar liefst acht keer duurder dan een jaar daarvoor. Dit heeft ook gevolgen voor de elektriciteitsprijs, omdat veel elektriciteit wordt opgewerkt in gascentrales. En met zonnepanelen wek je natuurlijk ook elektriciteit op. In dit blog lees je over het effect van de hoge prijzen op het rendement op je investering in zonne-energie via ZonneDelen.

Nota bene: deze blog gaat alleen over het financiële rendement op ZonneDelen. De prijs voor elektriciteit heeft immers geen invloed op de hoeveelheid elektriciteit die een zonnepaneel opwerkt.

Lees verder bij ZonnepanelenDelen.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP