NOWJOBS zet in op de gig economy. Via haar app vinden ‘bijverdieners’ heel korte opdrachten, meestal maar van één dag. Omgekeerd vinden bedrijven iemand die flexibel kan bijspringen, ideaal bij piekdrukte of zieke werknemers. Lees hieronder een van de blogs die ik voor NOWJOBS schreef.

Flexibel bijverdienen wanneer je wilt – werk via NOWJOBS!

Helemaal zelf bepalen wanneer en hoe vaak je werkt: NOWJOBS maakt het mogelijk. Wil jij wat bijverdienen zonder dat je vastzit aan al te veel verplichtingen, zoals een rooster of vaste uren? Je bent bij NOWJOBS helemaal aan het juiste adres.

Flexibel werken via de app

Bij NOWJOBS snappen we dat je niet altijd tijd hebt om vaste uren te werken. Je studeert, sport of houdt van afspreken met vrienden. Misschien heb je de ene woensdag toevallig veel tijd over, maar zit je de volgende woensdag helemaal vol. Een vast rooster is soms lastig te combineren met je sociale leven.

Via NOWJOBS is het mogelijk om tussen al je bezigheden door nog lekker bij te verdienen. Vanavond zin om maaltijden te bezorgen op de fiets? Zo geregeld! Toch liever een filmavondje? Geen probleem, dan werk je gewoon morgen.

Lees verder bij NOWJOBS.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP