Stagevacature: copywriter (hbo/wo)

Flexibele startdatum – vier à vijf maanden – 32 tot 40 uur per week

Vacatureteksten beginnen meestal met een paar algemene vragen. Van kun jij zus en wil jij zo? Gevolgd door nog zo’n soort vraag? En het onvermijdelijke: dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Als aanstormend copywriter heb jij meer in je mars en wil je tijdens een stage nog beter leren schrijven. En het freelancersbestaan? Dat lijkt je ook wel wat. Lees dus vooral verder als je op zoek bent naar een boeiende stage. Of stuur deze pagina door naar degene die past in onderstaand profiel.

vacature-stage-copywriter
vereisten-stage-copywriting

Wat ik je bied

 • Stagevergoeding van € 500 op basis van een 40-urige werkweek
 • Werkplek in zo’n hippe co-working space in Amsterdam-Oost
 • Combinatie met een stageonderzoek is mogelijk
 • Uitzicht op een (bij)baan

Wat ik van je vraag

 • Aantoonbare schrijfervaring
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
 • Bezig met een relevante hbo- of wo-opleiding
 • Creativiteit
 • Assertiviteit en leergierigheid
 • Zelfstandigheid

Als je ook nog voldoet aan onderstaande punten, dan hoor ik het graag. Maar het is niet noodzakelijk:

 • SEO-kennis
 • Photoshop-ervaring
 • Video-edit-skills
vereisten-stage-copywriting

Wat ik je bied

 • Stagevergoeding van € 500 op basis van een 40-urige werkweek
 • Werkplek in ‘co-working space’ Amsterdam-Oost
 • Combinatie met een stageonderzoek is mogelijk
 • Uitzicht op een (bij)baan

Wat ik van je vraag

 • Aantoonbare schrijfervaring
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
 • Bezig met een relevante hbo- of wo-opleiding
 • Creativiteit
 • Assertiviteit en leergierigheid
 • Zelfstandigheid

Als je ook nog voldoet aan onderstaande punten, dan hoor ik het graag. Maar het is niet noodzakelijk:

 • SEO-kennis
 • Photoshop-ervaring
 • Video-edit-skills
stage-communicatie-copywriting-amsterdam

Wat je gaat doen

Een stage bij een freelancer is anders dan een stage bij een groot bedrijf. Er zijn geen gebaande paden, je komt op verschillende kantoren en je gaat snel verantwoordelijkheid krijgen. Voor deze stage zijn daarom flexibiliteit en leergierigheid van groot belang. In principe werk je op gewone kantoortijden, maar het is prima als je tussendoor wilt sporten en dan op andere tijden werkt.

Voor welke organisaties je gaat werken, is nog niet helemaal duidelijk. Welkom in het leven van een freelancer. Het beste beeld krijg je via mijn portfolio; ik werk voor jeugdzorginstellingen, vermogensbeheerders en alles wat daartussenin zit. Via De Nieuwe Gevers gaan we samen ook nog om niet aan de slag voor goede doelen.

Je werk zal bestaan uit alle facetten van copywriting:

 • Schrijven (blogs, websiteteksten, persberichten, social posts, podcastomschrijvingen)
 • Research
 • Interviewen
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
 • Websites bijhouden
stage-communicatie-copywriting-amsterdam
Freelance-communicatie-copywriter-Jorit-Hajema-header

Over Jorit Hajema

Dat ben ik dus. Een allround communicatieadviseur en copywriter, gevestigd in Amsterdam. Sinds 2017 ben ik met mijn bedrijf actief in online communicatie en content marketing. Bij elke opdrachtgever schrijf ik veel. Andere pijlers zijn creatieve ideeën verzinnen, communicatieadvies bij projecten en meedenken over contentstrategieën. In principe kan ik voor alle sectoren werken en mijn passie is duurzaamheid.

Solliciteer nu

Mail voor je sollicitatie naar info@jorithajema.nl met:

 • Je motivatiebrief
 • Je cv
 • Een (niet-wetenschappelijk) stuk waar je trots op bent

Je krijgt van mij zo snel mogelijk een bevestigingsmail krijgen, de inhoudelijke reactie volgt daarna.

Heb je nog een vraag? Dan kun je mij bereiken via mail of telefonisch op 06 23 59 60 79. Een berichtje sturen op LinkedIn kan natuurlijk ook.

Freelance-communicatie-copywriter-Jorit-Hajema-header

Over Jorit Hajema

Dat ben ik dus. Een allround communicatieadviseur en copywriter, gevestigd in Amsterdam. Sinds 2017 ben ik met mijn bedrijf actief in online communicatie en content marketing. Bij elke opdrachtgever schrijf ik veel. Andere pijlers zijn creatieve ideeën verzinnen, communicatieadvies bij projecten en meedenken over contentstrategieën. In principe kan ik voor alle sectoren werken en mijn passie is duurzaamheid.

Solliciteer nu

Mail voor je sollicitatie naar info@jorithajema.nl met:

 • Je motivatiebrief
 • Je cv
 • Een (niet-wetenschappelijk) stuk waar je trots op bent

Je krijgt van mij zo snel mogelijk een bevestigingsmail krijgen, de inhoudelijke reactie volgt daarna.

Heb je nog een vraag? Dan kun je mij bereiken via mail of telefonisch op 06 23 59 60 79. Een berichtje sturen op LinkedIn kan natuurlijk ook.