Voor Been Management Consulting werkte ik 2,5 jaar als content marketeer. Ik was verantwoordelijk voor de strategie, planning en uitvoering van de marketing. Daarbij hoorde ook employer branding, oftewel het werkgeversmerk. Hieronder lees je een interview met drie recent gestarte consultants.

Starten als consultant in coronatijd: zo gaat het bij Been Management Consulting

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan sta je voor een belangrijke stap in je carrière. En ook wel een lastige, met het vooruitzicht dat je begint met werken op afstand. Lees daarom in dit interview hoe het is om bij Been Management Consulting te werken in coronatijd. Aan het woord zijn Esther Eijkemans (begonnen februari 2020), Lieke van den Dungen (ook februari 2020) en Gijs-Jan Otten (november 2020).

Kun je in vogelvlucht vertellen wat je tot nu toe bij Been hebt gedaan?

Lieke: Het contrast tussen mijn opdrachten is groot. Ik begon bij Centrum Veilig Wonen, waarvoor ik twee nachten per week sliep in een hotel in Groningen. Mijn huidige opdrachtgever is een internationale farmaceut en daarvoor werk ik vanuit huis.

Gijs-Jan: Ik werk pas een paar maanden voor Been en heb tot nu toe aan één opdracht gewerkt. Dat is best een uitdagende, bij een farmaceut. Die sector was voor mij redelijk nieuw, dus er valt veel te leren. En mijn volgende opdracht bij een producent van funderingen voor windmolens is weer iets totaal anders.

Esther: Ik heb voor twee klanten gewerkt, maar misschien is het leuk om ook de interne werkzaamheden te benoemen. Dat loopt namelijk uiteen van het schrijven van blogs tot het mee-ontwikkelen van ons bedrijf. Zelf ben ik bijvoorbeeld veel bezig met het uitbouwen van onze SDG-propositie en de verduurzaming van Been.

Lees verder bij Been Management Consulting.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP