Fausto en Bronkhorst en ik schreven tientallen korte SEO blogs voor T-Mobile. Deze opdracht kregen we via creatief contentbureau Qontent Matters.

Tv-kijken op de camping? Zo kan het!

Het kampeerseizoen is weer begonnen. Trek je er binnenkort weer met de camper, caravan, tent of vouwwagen op uit en wil je tv-kijken op de camping? Dat kan op vier handige manieren, waaronder met een data simkaart.

4 manieren om tv te kijken op de camping

Even weg van alle drukte en lekker de natuur in: een kampeervakantie is ontspannend. Tegelijkertijd kun je nog steeds je favoriete tv-programma’s bekijken. Met deze vier manieren kijk je tv op de camping en mis je niets, ook op vakantie.

Manier 1: met de TV Anywhere App

TV Anywhere is de app van T-Mobile om tv te kijken. Je kunt ’m gratis gebruiken als je een abonnement voor Interactieve TV van ons hebt. De app is interactief en biedt je de mogelijkheid om tv te kijken zoals jij dat wilt. Kijk live, pauzeer of kijk een programma terug. Of kijk on-demand al je favoriete series en films. Je kunt zelfs radio luisteren op je tv.

Lees verder op de website van T-Mobile.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP