Benieuwd naar de blogs die ik zoal schrijf? Ik geef je graag een inkijkje in mijn portfolio! Deze blog is geschreven voor Heyu. Dit bedrijf is werkzaam in de sector recruitment.

 

Waarom kijken naar soft skills zorgt voor betere matches

In de zoektocht naar nieuwe collega’s kun je focussen op iemands kennis en ervaring. Maar expertise wil nog niet zeggen dat diegene ook past bij je organisatie. Want wat nou als je iemand aanneemt die jarenlange relevante werkervaring heeft, maar matig samenwerkt in een team? Voorkom zo’n mismatch: neem soft skills mee in je selectieproces.

Lees verder op de website van Heyu.

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht! Dat kan via onderstaande knop of op info@jorithajema.nl.

NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken

Van de jeugdzorg tot vermogensbeheer en van media tot consultancy – ik voel me overal thuis. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, dus stuur me een bericht!

NEEM CONTACT OP